Hotelli

Hotelli Iisalmen Seurahuoneella on 41 persoonallista majoitushuonetta eri tarpeisiin: yhden hengen huoneista viiden hengen perhehuoneisiin tai kaksikerroksiseen saunalliseen sviittiin. Huonehintaan sisältyy buffet-aamiainen. Aamiainen tarjoillaan ravintola Iidenissä arkisin ma-pe klo 6.30-10.00, la-su, sekä juhlapyhinä klo 8.00-10.00.

Hotelliasiakkaiden käytettävissä on nopea WLAN-yhteys ja maksutonta parkkitilaa.
Saunamme lämpiää päivittäin tarjoten kävijöille mahdollisuuden rentoutumiseen leppoisten löylyjen merkeissä.

Huom! Hotellirakennuksessa ei ole hissiä, ja ensimmäinen kerros sijaitsee puoli kerrosta katutason yläpuolella. Mahdollisista liikuntarajoitteista kannattaa mainita varausta tehdessä.


Ravintola Iidenin monikäyttöisistä sali- sekä kabinettitiloista löytyy yhteensä kolmesataa asiakaspaikkaa tilauskäyttöön.

Rukajärvi-keskus sijaitsee hotellirakennuksessa ja on avoinna arkisin klo 10-15, sekä muulloin tilauksesta ryhmille. Näyttelyssä on esillä seutumme iso-isien historiaa ja tarinoita Rukajärven suunnalta, pääosin Jatkosodan ajalta. Pääsymaksu 5e/hlö menee Rukajärven suunnan historiayhdistys ry:n työhön ja näyttelyn ylläpitämiseen. Opastuksen saa ennakkotilauksesta hintaan 40e. Rukajärvi-sali on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Hotellin yhteydessä palvelee myös parturi-kampaamo Pieni Hiuspuoti.

Esimerkiksi:

Juhlat

Kokoukset

Koulutukset

Konferenssit

Tapahtumat

järjestyvät vaivatta ja kokemuksella!